Rendi i Ri Bortëror: Si e Përshkruan në Mesin e Viteve ΄90 Shkrimtari Terry Cook

Të gjitha parashikimet e tij.

Shikoni këtë video interesante të asaj që autori Terry L. Cook tha në një transmetim televiziv, nga mesi i viteve 1990 në lidhje me Rendin e Ri dhe atë që po përgatitet.

Ai përmend që plani është për të krijuar një Rend të Ri Politik, një Rend të Ri Ekonomik, më pas plani synon krijimin e Një Feje Globale.

Dhe synimi përfundimtar është vendosja e një Regjimi Neo-Komunisto-Fashist përmes Rendit të Ri Ekonomik dhe kontrolli absolut i popullsisë përmes transaksioneve elektronike dhe vendosjes së çipit në krah ose në ballë (matrikullim e thënë ndryshe).

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Gafa e Mitsotakis në Paris & NATO-ja Fantazmë

Next Story

10 Kafshët / Shpendët më të Zgjuara në Planet

Latest from Info