Tuomas Malinen: “Kriza Energjitike do të Sjellë Kolaps në Industri & Banka”!

“Kështu do të fillojnë me ‘The Great Reset’!”

Profesori i asociuar në universitetin e Helsinkit, CEO dhe ekonomisti Tuomas Malinen, Doktor i Shkencave, raporton me shqetësim të madh se kushtet ekonomike në Europë janë shumë më të këqija nga sa mendojnë shumica e njerëzve, të cilët mbahen në errësirë ​​nga politikanët e tyre për atë që po ndodh, me qëllimin përfundimtar për të kryer “The Great Reset”.

Përveç krizës energjetike – disa nga fabrikat më të mëdha të çelikut në Europë sapo janë mbyllur për shkak se çmimet e energjisë janë shumë të larta – Europa po përballet me një tjetër krizë të madhe bankare, e cila pritet, nëse nuk ndryshon diçka, të çojë në një përplasje.

Siç u përmend, me tregjet në prag të kolapsit, kompanitë e energjisë janë në rrezik të rrënimit, kjo është dhe arsyeja pse paketat e shpëtimit tani po propozohen si zgjidhje.

Vihet re se e gjithë kjo po ndodh për shkak të sanksioneve anti-ruse që kanë shkaktuar një katastrofë të vërtetë ekonomike në Europë kryesisht, por edhe në të gjithë Perëndimin.

“Po ju them se situata në Europë është shumë më e keqe nga sa e mendojnë shumë prej nesh”, shkroi Malinen në Twitter, duke shtuar: “Ne jemi efektivisht në prag të një krize tjetër bankare, të një kolapsi të bazës sonë industriale dhe familjare, dhe për rrjedhojë jemi në prag të kolapsit të ekonomive tona”.

Mallinen thotë se europianët janë “në mëshirën e autoriteteve”: “Ne jemi gjithashtu plotësisht në mëshirën e autoriteteve dhe dimë pak nga ato që ata kanë planifikuar”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Në Terr 50% e Ukrainës - Për Herë të Parë Rusët Godasin Infrastrukturën Energjitike

Next Story

Gafa e Mitsotakis në Paris & NATO-ja Fantazmë

Latest from Info