Rezultati: Përfundoi Referendumi në 4 Rajonet e Ukrainës

Referendumi u mbyll në orën 16:00 në të gjitha qendrat e 4 Rajoneve ku u mbajt referendumi për t’iu shkëputur Ukrainës dhe për t’iu bashkuar territorialisht Rusisë.

Rezultatet e para të publikuara nga burime zyrtare ruse, si më poshtë:

▪Zaporizia- 98.19% votuan pro bashkimit me Rusinë (18% e fletëve të numëruara);

▪️Doneck – 97.91% votuan pro bashkimit me Rusinë (14% e fletëve të numëruara);

▪️Lugansk – 97.82% votuan pro bashkimit me Rusinë (17% e fletëve të numëruara);

▪️Kersona- 96.97% votuan pro bashkimit me Rusinë (13% e fletëve të numëruara);

Siç raportohet, miliona banorë të ISH Rajoneve ukraneze votuan pro bashkimit me mëmën Rusi.

Tani “topi” është në fushën e Kremlinit dhe të gjithë presin fjalën publike të Presidentit rus Vladimir Putin që do të mbahet më 30 shtator 2022.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Alarm: Dëmtohet Gazsjellësi 'Nord Stream 1'

Next Story

Fakt: Obama & Biden Instaluan Neonazizmin në Ukrainë

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është