50 Hebrenjtë me më Shumë Inluencë për Vitin 2022

Ja cilët janë, sipas “The Jerusalem Post”, 50 hebrenjtë me më shumë influencë për vitin 2022.

Në vend të 1rë është vendosur V. Zelenski. E si mund të ndodhte ndryshe!

Dhe në vendin e 8të Sekretari i Departamentit të Shtetit Antony Blinken.

Njëri më inluent se tjetri, njëri më i devotshëm se tjetri për “Botën e Re”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

"Guardian" Flet pa Doreza - Qeveritë Shkatërruan Brezin e Ri me Pandemi & Sanksione

Next Story

Europa u Sulmua nga Amerika, Por Askush nuk Flet!

Latest from Info