Protestues Italianë Kërkojnë Largimin e Italisë nga NATO

Qindra protestues sot kanë protestuar në Itali për paqen dhe kundër luftës, për liri dhe të drejta.

Ndër të tjera italianët i kanë kërkuar qeverisë italiane të largohet nga NATO duke e parë atë si instrument në duart e një pakice dhe si një organizëm që vjen në kundërshtim me interesat e popullit italian.

NATO po mbjell luftë kanë thënë protestuesit dhe po përpiqet që të përfshijë edhe Italinë në një përballje që askush nuk do ta donte.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Vaksina J&J për Covid-19 me Efekte Anësore të Tmerrshme

Next Story

Protesë në Paris - Kërkohet Dorëheqja e Makron (video)

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është