Protesë në Paris – Kërkohet Dorëheqja e Makron (video)

/

Po tronditet bazamenti i Makron, francezët po i kërkojnë dorëheqjen, nga ana tjetër le Pen paralajmëron zhvillime të rëndësishme në Francë.

Në rrugë dolën sërish sot francezët duke protestuar kundër Makron, kundër politikave të BEsë, kundër çmimeve të rritura maksimalisht të energjisë dhe rritjes së kostos së jetesës.

Protestat tashmë në Francë po bëhen të përditshme dhe autoritetet kanë frikën e një kryengritjeje të përgjithshme. Të theksojmë se Franca po qeveriset nga qeveri minorance vote, pasi partia e Makron dhe ai përsonalisht po e mbështet pushtetin në parti të tjera.

Nuk mungoi dhuna policore, por që është një element që do i bëjë francezët të reagojnë edhe më ashpër, si dhe të jenë çdo ditë në rrugë duke protestuar deri në largimin e Makron.

Franca po zgjohet dhe nuk ka më kthim!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Protestues Italianë Kërkojnë Largimin e Italisë nga NATO

Next Story

Makron Propozoi Mario Dragin për Sekretar të Përgjithshëm të NATOs

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është