Kërcënim i Hapur Postimi i Fundit i Hakerave Iranianë & Një Foto!

/

Hakerat nga faqja Homeland Justice një ditë përpara protestës së 12 nëntorit të opozitës në Shqipëri publikuan këtë fotografi tronditëse, nëse lexon aktin prapa pamjes, veprimin e dëshiruar.

Kjo fotografi na bind edhe më shumë sesa kundër këtij pushteti janë disa njerëz brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë.

Dhe sërish hakerat duket se po ndikojnë mendje të nxehta, qoftë edhe mes kësaj fotografie që postojnë.

Vendet kanë nevojë për të urtë dhe të mençur në qeverisje dhe për popull kryengritur. Por Shqipëria nuk ka nevojë për krisma! E madhe dilema!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Apokalipsi - Prostituta e Madhe dhe Bisha

Next Story

Humbje e Ukrainasve në Zaporizhia - Përparim Rus në Donbass

Latest from Info