Medvedev Deklaratë e Fortë Kundër OKB-së

/

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së miratoi një rezolutë jodetyruese për kompensim nga Rusia të dëmeve në Ukrainë.

Konkluzione:

  1. Anglosaksonët po përpiqen qartë të krijojnë një bazë ligjore për vjedhjen e aseteve ruse të kalkuluara ilegalisht prej tyre.
  2. Le të pranojnë ata të njëjtin rekomandim për dëmshpërblimet e plota që duhet të japë SHBA-ja për dëmet e shkaktuara në Kore, Vietnam, Irak, Jugosllavi dhe për shumë viktima të tjera të shkaktuara nga amerikanët dhe NATO-ja.
  3. Përndryshe, kjo i ngjan fillimit të agonisë të OKB-së si institucioni kryesor i pajtimit ndërkombëtar. Fundi do të jetë i dhimbshëm për të gjithë komunitetin ndërkombëtar. Ne do të jetojmë pa një organizatë të tillë pra, “Kombet e Bashkuara”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Shikoni Çfarë Teatër Servirin nga Lufta - Ministria e Mbrojtjes së Ukrainës

Next Story

BE dhe SHBA Heqin Disa Sanksione me Rusinë

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është