Kinë – Taksi pa Shofer – Hyn Vetëm me Pasaportë Covid & Kod QR (video)

/

Pa këtë ‘green pass’ kinezët pas pak kohë nuk do të mund të bëjnë asgjë.

Nga ana tjetër profesioni i taksixhiut mesa duket pas kësaj zhduket.

Teknologjia po zhduk profesione. Udhëtarë do të ketë akoma, por më të paktë në numër. sepse do të kenë më pak të ardhura që këtej dhe në vazhdim.

Jetë robotike, edhe në taksi derisa të shkosh në destinacion, deri dje bëje ndonjë bisedë me shoferin, tani të vendosin një ekran me prekje dhe përzgjedh të shikosh diçka, sërish përpara një ekrani, kudo përpara një ekrani.

Njeriu i kuadratizuar i Kinës, të cilin duan ta importojnë edhe në Europë, nuk mund të jetë njeri normal, kurrsesi.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

SOS! - Vuçiç Popullit Serb: “Jemi në Prag Konflikti me Kosovën!"

Next Story

Njeriu me Fytyrë të Hekurt

Latest from Info