Mesazh për Kievin nga Televizioni Rus: “Zelenski & Rrethi i Tij do të Jenë të Parët që do të Varen!”

/

“Ne do t’i ndjekim ata nëpër botë.”

Televizioni rus parashikon se së shpejti diçka do të ndodhë me Presidentin e Ukrainës, V. Zelenski.

Konkretisht në emision thuhet:

“Titulli i bisedës së sotme duhet të jetë ‘Drejtësinë duhet ta kërkojmë vetë’. Zelenski dhe rrethi i tij duhet të jenë të parët që të varen.

Zelenski duhet të kujtojë historinë. Ai dhe rrethi i tij duhet të mbajnë në zyrat e tyre kujtimet e Pavel Sudoplatov. E ardhmja e tyre përshkruhet në to me saktësi.

Në të ardhmen mund të na duhet t’i ndjekim ata nëpër botë.

Jam i sigurt se të gjithëve u janë dhënë garanci nga shërbimet sekrete britanike dhe amerikane.”

Rëndësi ka të shikojmë dhe kuptojmë kush e kërcënon V. Zelenskin në këtë emision?

Është një anëtar i Dumës ruse, pikërisht Andrei Lugovoi, emri i të cilit u përfshi në vrasjen e Aleksandër Litvinenkos.

Ju kujtojmë se Alexander Litvinenko u helmua nga izotopi radioaktiv Polonium-210.

Sa më sipër është vulë relevike për ato që vijnë dhe që pa hezitim do të jenë gjëma për regjimin Zelenski, zyrtarët, nazistët militarë dhe paramilitarë, urojmë jo për popullin ukrainas.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Çfarë Kurth i Ngritën Rusët Kryeministrit Polak? Satirë Moskovite në Kohë Lufte (Video - Audio)

Next Story

Ice Cube Refuzoi edhe 9 Milionë Dollarë, Pasi Refuzoi të Bënte Vaksinën Covid!

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është