Klaus Schwab: “Sistemi më i Mirë & Efektiv Qeverisës Është Regjimi Totalitar i Kinës!”

/

Krijuesi i “The Great Reset” zbuloi “vizionin” e tij për të gjithë ne.

Klaus Schwab, presidenti dhe themeluesi i Forumit Ekonomik Botëror dhe krijuesi i “The Great Reset” të sistemit totalitar me të cilin qarqet ndërkombëtare planifikojnë të sundojnë botën dhe shoqëritë, tha se modeli i Kinës është model për vendet në zhvillim!

Vihet re se Kina drejtohet nga një regjim totalitar komunist (me disa përzierje kapitaliste) i cili nuk kontrollohet nga askund dhe sigurisht nuk është i zgjedhur.

Është e qartë se Klaus Schwab nuk është një adhurues i demokracisë dhe lirisë së shprehjes, pasi ai gjithashtu beson se shumica e njerëzve duhet të jetojnë me përfitime, teksa beson se punët e tyre nuk janë të nevojshme për mbijetesën e planetit.

Është një model që është adoptuar nga elitat e mëdha financiare të planetit që besojnë se ka një fuqi punëtore të tepërt, e cila nuk nevojitet më, për shkak të zhvillimit teknologjik dhe këta njerëz duhet të vihen nën kontroll dhe t’u përmbushen vetëm nevojat për të mbijetuar.

Në fakt, Klaus Schwab thotë se “çdo vend duhet të vendosë se cilin sistem të qeverisjes dëshiron të përshtatë brenda tij”, por me kushtin që të ketë kontroll dhe monitorim absolut të shoqërive.

Simptoma të qeverisjes shqiptare janë tipike të një “Great Reset”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Greqia & Drejtësia Shuplakë Vaksinimit

Next Story

Një Vare në një Kuti Violine Dhuratë Bashkimit Europian - Farsë apo Mesazh? (video)

Latest from Info