Video Spektakolare nga e Ftohta Polare në Amerikë

/

Ky person në një enë mbart ujë të zjerrë, që teksa e hedh në ajër, uji ngridh dhe bie në kristale dëbore. Temperatura në disa vende ka shkuar -37 gradë celcius.

The Kansas City Star via AP

Mbi 1 milionë familje pa energji elektrike.

Miliona familje të bllokuara.

Qindra mijë makina të mbetura në autostrada dhe mijëra makina të përplasura me të tjera, ose me mbrojtëset e rrugës.

Nëse kjo është ngrohja globale, këtë po e lëmë në gjykimin e gjithkujt!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Paris: Kryeqyteti Francez Është Një Fushë Beteje - Tre të Vrarë!

Next Story

Paris: Organizata Kurde Fajëson Turqinë për Sulmin

Latest from Info