Peter A. McCullough: “Vaksinat Kundër Covid Shkaktojnë Dëme Serioze Neurologjike – Kushdo që Vaksinohet Luan Ruletë Ruse!”

/

“Historianët e së ardhmes do të dënojnë mjekët që pranuan këtë situatë.”

Vaksinat kundër Covid-19 shkaktojnë dëme serioze neurologjike siç raporton kardiologu, Peter A. McCullough dhe çdo person që vaksinohet është duke luajtur “Rulette Ruse”!

Madje ai tha se mjekët që pranuan vaksinimet masive për pacientët e tyre me probleme neurologjike dhe që në këtë mënyrë i përkeqësuan ata, do të dënohen nga historianët e së ardhmes.

Vihet re se së fundmi kardiologu i njohur ka kërkuar nga autoritetet shëndetësore amerikane që të tërheqin menjëherë vaksinat pasi “nuk e dimë se çfarë do të ndodhë me trupat e të vaksinuarve në afat të gjatë”.

“FDA është jashtë rrugës… Për të shpëtuar jetë amerikane tani, këto vaksina duhet të tërhiqen nga tregu.”

Në një numër të fundit të Raporteve aktuale të Neurologjisë dhe Neuroshkencës, Chatterjee dhe Chakravarty raportojnë mbi gamën e gjerë të sindromave të sistemit nervor qendror dhe sistemit nervor periferik që ndodhin pas vaksinimit kundër COVID-19.

Për shkak se vaksinat përmbajnë nanogrimca lipide të ngarkuara me material gjenetik që kodon proteinën e dëmshme Spike, çdo pacient përballet me një ruletë ruse nëse sistemi nervor do të përmbytet ose jo hemodinamikisht me grimcat e dëmshme të vaksinës.

Ata deklarojnë gjithashtu se vaksinimi kundër COVID-19 mbetet “arma e vetme” që kemi kundër sëmundjes dhe se çdo sëmundje neurologjike nuk është arsye për të ndaluar vaksinimin.

Unë mund t’ju them si një akademik i lartë dhe me përvojë mjekësore, se vërtet autorët dhe redaktorët që e pranuan këtë pikëpamje po shfaqin gjykim të dobët mjekësor.

Mjekët e mirë nuk do të kishin kurrë një pacient me një sëmundje neurologjike, për shembull sindromën Guillain-Barre ose sklerozë të shumëfishtë, dhe më pas do të administronin një biologjik të ri gjenetik që dihet se shkakton dëme të mëtejshme neurologjike dhe përkeqëson paaftësinë dhe mund të çojë në vdekje.

Shkrimtarët dhe historianët do t’i rishikojnë këto fjalë dhe do të krijojnë keqardhje dhe pikëllim për pacientët që vuajtën nga ky gabim i thellë i gjykimit mjekësor.

Nëse keni një çrregullim neurologjik që është i ri ose i përkeqësuar pas vaksinimit për COVID-19, vizitoni mjekun tuaj dhe raportoni atë.

Thuaju, se nuk ia vlente. Që për ju, rreziqet e vaksinës nuk peshonin më shumë se përfitimet teorike të dështuara për një sëmundje lehtësisht të trajtueshme të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.”

Gjykata e Lartë e Floridës i ka dhënë guvernatorit Ron DeSandis leje për të ngritur një komision të madh hetimor për të hetuar prodhuesit e vaksinave mRNA kundër Covid-19 për të kontrolluar lidhjen e tyre me rritjen shpërthyese të vdekjeve dhe efekteve anësore serioze në SHBA. .

Komisioni i hetimit, siç propozohet nga guvernatori, do t’u kërkojë kompanive të mëdha farmaceutike të dorëzojnë të dhënat e tyre dhe rezultatet eksperimentale mbi sigurinë dhe përfitimet e vaksinave kundër Covid-19 që kanë zhvilluar.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

SHBA: “Waterloo” për Republikanët në Kongres – McCarthy i Dyti në Vota

Next Story

Sulmi i Përgjithshëm Rus në Soledar: Qyteti Bie – Forcat Ukrainase Hyjnë në Minierat e Kripës Nën Zjarr – Azovstal i Ri!

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është