Ish Zyrtari i Shërbimeve Sekrete Deklaron Ekzistencën e Anijeve me Origjinë Jo Njerëzore

/

Ish zyrtari i shërbimeve sekrete amerikane thotë: “Qeveria ka anije të paprekura me origjinë jo njerëzore”!

Zhurmë në SHBA nga zbulimet e reja publike të zyrtarëve amerikanë për UFO-t.

David Gross, një ish anëtar i shërbimeve sekrete amerikane, ka deklaruar publikisht se qeveria amerikane ka sektorë “të paprekur dhe pjesërisht të paprekur” me origjinë jo njerëzore!

David Gruss, ishte kreu i analizës së fenomeneve anormale të pashpjegueshme (UAP) për Departamentin e Mbrojtjes së SHBA dhe ishte përgjegjës për çështje të tilla.

Informacioni për ato mjete të evidentuara, po fshihet në mënyrë të paligjshme nga Kongresi, tha Grouse për Debrief, duke shtuar se kur ia dorëzoi Kongresit informacionin e klasifikuar në lidhje me mjetet jo tokësore, ndaj tij u hamorën zyrtarë të qeverisë.

Ai u largua nga administrata në prill, pas një karriere 14-vjeçare në inteligjencën amerikane.

Jonathan Grey, një zyrtar aktual i inteligjencës amerikane në Qendrën Kombëtare të Aeronautikës dhe Inteligjencës Hapësinore (Nasic), konfirmoi ekzistencën e “materialeve të huaja” në Debrief, duke shtuar:

“Ne nuk jemi vetëm.”

Zbulimet pasojnë një sërë pamjesh dhe raportesh të besueshme që kanë ringjallur vëmendjen ndaj anijeve jashtëtokësore dhe ndoshta edhe vizitave, gjatë viteve të fundit.

Në vitin 2021, Pentagoni publikoi një raport mbi UAP-të – termi analog me atë të UFO-ve – i cili gjeti më shumë se 140 raste takimesh që nuk mund të shpjegoheshin.

Raporti pasoi me një rrjedhje të materialit ushtarak që tregonte mesa duket ngjarje të pashpjegueshme në qiell, ndërsa pilotët e marinës dëshmuan për takime të shpeshta me mjete të çuditshme në brigjet e SHBA.

Në një intervistë me reporterët e Debrief, Leslie Kean dhe Ralph Blumenthal, të cilët kishin zbuluar më parë ekzistencën e një programi sekret të Pentagonit që hetonte UFO-t, Gruss tha se qeveria amerikane dhe kontraktorët e mbrojtjes po rikuperonin mbeturinat nga anijet jo njerëzore dhe në disa raste varka të tëra riparoheshin, per dekada.

“Ne nuk po flasim për origjinën apo identitetet prozaike”, tha Groos. “Materialet përfshijnë mjete të paprekura dhe pjesërisht të paprekura”.

Gruss tha për Debrief se analiza tregoi se ky material ishte me “origjine ekzotike” – që do të thotë “inteligjencë jo njerëzore, jashtëtokësore ose me origjinë të panjohur”.

“Ky vlerësim bazohet në morfologjitë e mjeteve dhe testimin e shkencës së materialeve dhe që ka rregullime unike atomike dhe nënshkrime radiologjike” tha ai. Grey, i cili, sipas Debrief, po analizon fenomene anormale të pashpjegueshme brenda Nasic, vërtetoi rrëfimin e Grouse.

“Fenomeni i inteligjencës jo njerëzore është real. Ne nuk jemi vetëm”, tha Grey. “Rimëkëmbjet e kësaj natyre nuk kufizohen vetëm në Shtetet e Bashkuara. Ky është një fenomen global dhe megjithatë një zgjidhje globale vazhdon të na shmangë.”

Debrief foli me disa nga ish kolegët e Groos, secili prej të cilëve garantoi për karakterin e këtyre trupave të panjohur.

Karl E. Nell, një kolonel i pensionuar i ushtrisë, tha se Grouse ishte “përtej dyshimit”.

Në një vlerësim të performancës të vitit 2022 të parë nga Debrief, Grouse përshkruhet si “një oficer me busullën morale më të fortë të mundshme”.

Nick Pope, i cili kaloi fillimin e viteve 1990 duke hetuar UFO-t për Ministrinë Britanike të Mbrojtjes (MoD), tha se tregimi i Grouse dhe Grey për materialin jashtëtokësor ishte “shumë i rëndësishëm”. “Është një gjë të kesh histori në bloge konspirative dhe një tjetër gjë të kesh njerëz të besueshëm që të dalin përpara”, tha ai.

“Kur këta njerëz bëjnë këto ankesa formale, ata e bëjnë këtë me mirëkuptimin se nëse me vetëdije bëjnë një deklaratë të rreme, ata i nënshtrohen një gjobe mjaft të rëndë dhe/ose burg. Njerëzit thonë: “Oh, njerëzit krijojnë histori gjatë gjithë kohës.” Por unë mendoj se është shumë ndryshe të shkosh përpara Kongresit dhe inspektorit të përgjithshëm të komitetit të inteligjencës dhe ta bësh këtë publike. Sepse do të keshe pasoja nëse kjo nuk është e vërtetë”.

Debrief deklaroi se njohuritë e Grouse për materialet dhe mjetet jo njerëzore bazoheshin në “intervista të gjera me zyrtarë të lartë të inteligjencës”.

Në qershor 2021, një raport nga Zyra e Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare deklaroi se nga viti 2004 deri në vitin 2021 kishte 144 takime midis pilotëve ushtarakë dhe UAP-ve, 80 prej të cilave u kapën në sensorë të shumtë.

Vetëm një nga 144 takimet mund të shpjegohej me “siguri të lartë”.

Pas rritjes së interesit nga publiku dhe disa senatorë amerikanë, Pentagoni në korrik 2022 krijoi Zyrën e Zgjidhjes së Anomalive në të gjitha fushat, e ngarkuar me monitorimin e UAP-ve.

Në dhjetor të vitit të kaluar, zyra tha se kishte marrë “disa qindra” raporte të reja, por asnjë provë deri më tani për jetën aliene.

Publikimi i pretendimeve të Grusse dhe Gray vjen pasi një panel në agjencinë hapësinore amerikane Nasa, i ngarkuar me hetimin e fenomeneve anormale të pashpjegueshme, tha se stigma rreth takimeve të raportimit dhe ngacmimi i atyre takimeve raportuese, po pengonte punën e saj.

Pilotët e marinës, të cilët në vitin 2021 ndanë përvojat e tyre të ballafaqimit me objekte të pashpjegueshme gjatë kryerjes së fluturimeve ushtarake, thanë se ata dhe të tjerët, kishin vendosur të mos raportonin takimet brenda vendit, nga frika se një gjë e tillë mund të pengonte karrierën e tyre.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Numri më Mistik i Njerëzimit!

Next Story

432Hz vs 440Hz - Efekti i Muzikës në Vetëdijen & Shëndetin e Njeriut

Latest from Info