Të Sëmurët Psiqikë & Biçikleta

/

U mblodhën në Davos ata të ndryshimive klimatike, që për të shkuar në Davos përdorin aeroplanët e tyre privatë dhe ndotin mjedisin mijërafish herë më shumë se ajo makina e vogël që ka europiani i shkretë, që punon gjithë ditën.

U dëgjua edhe kjo mes të tjerash, te grupit që duan të ndryshojnë planetin: edhe biçikletat duhet të kenë targë dhe që të mund të ngasësh biçikletë do të duhet të marrësh edhe patentë. Do të kalojë në legjislacionin e të gjitha vendeve europiane.

Sepse kamera që do të të ndjekë këmba-këmbës, nëse nuk të shquan dot fytyrën, për shkak të maskës, për shembull, do të duhet të të piketojnë që je ti që ke qarkulluar me biçikletë, që të dinë në çdo moment ku je dhe çfarë bën, ku ke shkuar, mundësisht edhe sa kohë qëndrove, çfarë bleve dhe të tjera, sepse çfarë the, e dinë, pasi mund ta mësojnë në çdo moment që të dëshirojnë, mes telefonave që mbajmë gjithë ditën nëpër duar.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Mikonos - Sa Përllogaritet Shuma në Euro e Narkotikëve në Sezonin e Verës

Next Story

Statuja e Jezusit në Rio “Ngre” Hënën në Duar – Fotografi u Përpoq 3 Vite për të Realizuar Këtë Fotografi

Latest from Info