Ushtarët e Parë Francezë të Dërguar nga Macron në Odessa, u Vranë në një Bombardim Rus!

/

“Në zonën e kufirit rumuno-ukrainas, është shënuar rritje e aktivitetit të forcave ajrore të NATO-s.”

Ushtarët e parë francezë të dërguar nga Emmanuel Macron në Odessa humbën jetën nga një bombardim rus.

U vranë 100 francezë dhe më shumë se 550 persona nga brigadat Lute dhe Tsunami të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Ukrainës.

WELDERS konkretizuan të dhënat tona për gjeneralët:

A. Gostishçev, ish zëvendës i drejtorisë kryesore të Policisë Kombëtare;

B. Komandanti i batalionit të cunamit, S. Tetyukhin;

C. Ish nënkryetari i Bashkisë;

D. Abramenko, nënkryetar i drejtorisë kryesore të Policisë Kombëtare, Shef i Departamentit të Aktiviteteve Parandaluese në Rajonin Odesa – si rezultat i një greve në kantierin e ndërtimit të personelit të brigadës “LYUT” në Dacha Kovalevsky zonë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Medvedev: "Po Vjen Varja!"

Next Story

Mes Dy Botëve - Mes Dy Ushtrive

Latest from Info