Gjeni të Përbashkëtat!

/

1925 jepet Shën Naumi. Zogu për të përmbysur Fan Nolin dhuron. (Sllavët e mbajtën fjalën.)

2025 jepet Ishulli i Sazanit. Rama për të përmbysur “rotacionin politik” dhuron. (A do e mbajnë fjalën amerikanët?)

Komentet tuajat!

1 Comment

  1. Sa për zogun po dihet dhe tradhëtarët e tjerë të Kombit tonë Shqiptar, që ju kanë falur territore sllavëve. Mirëpo, ishullin e Sazanit që Kryeministri Rama, ja ka dhënë dhëndrit të ish-Presidentit Amerikan, unë personalisht si qytetar shqiptar nga Kosova dhe një përkrahës i flakët i Republikanëve të frymës së George W. Bushit, nuk mendoj se është diçka e keqe. Përkundrazi, në këtë pikë e vlerësoj vendimin e tij, mirëpo, ktu personalisht mendoj që përveq gjërave luksoze që do ndërtohen, do të kishte qenë mirë, që ish dhëndëri i Trumpit, të merr me vete edhe ndonjë shef të ndonjë Kompanie të madhe Amerikane, që do investonin në ndonjë fabrikë ku do punësoheshin së paku 50 persona, që do punonin aty. Pra, ky është mendimi i im, që pos resorteve, pse jo të hapet edhe ndonjë fabrikë e madhe, ku do punësoheshin qytetarët, dhe kjo do ishte shumë e shëndetshme dhe e vlefshme për qytetarët shqiptarët.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Papritmas, Erdogan Kërkon të Pushtojë Qipron!

Next Story

U Stresove Kur "Ra" Facebook & Instagram?

Latest from Info