Shteti Teksas Fitoi

/

Teksasi fitoi! Gjykata e Lartë e SHBA-së shfajësoi rebelimin e amerikanëve kundër Biden për emigrantët e paligjshëm.

Shtetet kanë të drejtë të arrestojnë kryengritësit. Dhe kjo është një fitore e madhe për Forcat Patriote Amerikane.

Gjykata e Lartë e SHBA-së ka shfajësuar patriotët e Teksasit dhe amerikanët në luftën e tyre kundër imigracionit të paligjshëm dhe ka mbështetur ligjin e saj kundër imigracionit që lejon zyrtarët e shtetit të arrestojnë dhe ndalojnë emigrantët e paligjshëm në çdo mënyrë që ata e shohin të arsyeshme!

Kjo është një fitore e madhe për forcat kombëtare të SHBA-së që kundërshtuan dhe luftuan deri në rebelim kundër administratës Biden, e cila me politikën e saj të “kufijve të hapur” ka mbytur SHBA-në me miliona emigrantë të paligjshëm që nga janari 2021, kur Biden mori zyrën oval.

Gjashtë nga nëntë gjyqtarët mbajtën anën e Shtetit të Teksasit, ndërsa gjykatës iu kërkoi që patriotëve amerikanë t’u ndalohej të mbronin atdheun e tyre kundër pushtuesve të paligjshëm.

Ligji do të shkojë edhe në gjykatën federale të apelit, por pas zgjedhjeve, të cilat pritet të fitohen nga Trump i cili mbështeti Teksasin dhe të drejtat e tij, së bashku me 20 shtete të tjera që madje dërguan Gardën Kombëtare në mbështesin mbrojtjen e vendit.

Ligji u nënshkrua nga guvernatori republikan i Teksasit, Greg Abbott, dhjetorin e kaluar. Abbott tha se ligji është i nevojshëm për shkak të dështimit të Biden për të zbatuar ligjet federale që kriminalizojnë hyrjen ose rihyrjen e paligjshme në vend.

Midis atyre që kundërshtuan, ishte Sotomayor që shkroi se vendimi prish ekuilibrin midis qeverisë federale dhe shteteve, sipas të cilave qeveria ka juridiksion ekskluziv mbi ata që nuk janë shtetas të SHBA-së. Përtej kësaj, shkruan gjyqtari, ligji do të prishë edhe marrëdhëniet ndërkombëtare të SHBA-së.

Ligji, i njohur si SB4, i jep policisë së shtetit, si dhe forcave të policisë lokale, mundësinë për të ndaluar dhe arrestuar personat e dyshuar për kalimin e paligjshëm të kufirit në Meksikë. Arrestimet mund të bëhen pothuajse kudo, përveçse në shkolla, objekte shëndetësore dhe vende të adhurimit.

Dënimet për ata që janë kapur duke hyrë në Teksas, pasi janë dëbuar, janë të rënda. Në këtë rast, dënimet shkojnë deri në 20 vite burg, në varësi të historisë së gjithkujt.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Cila Është Ylli i Hollywood-it që Braktisi Gjithçka për Besimin

Next Story

Meloni: “Nuk Jemi në Asnjë Mënyrë për Dërgimin e Forcave Ushtarake në Ukrainë”

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është