Deklaratë e Medvedev

/

Familjeve të të vrarëve në sulmin terrorist ngushëllime të sinqerta, forcë për të gjithë të dashurit e viktimave.

Terroristët kuptojnë vetëm terrorin hakmarrës. Asnjë gjyq apo hetim nuk do të ndihmojë nëse forca nuk kundërshtohet me forcë dhe vdekjet nga ekzekutimet masive të terroristëve, si dhe represionet ndaj familjeve të tyre. Përvojë botërore.

Nëse vërtetohet se këta janë terroristë të regjimit të Kievit, është e pamundur të trajtohen ndryshe ata dhe frymëzuesit e tyre ideologjikë. Të gjithë ata duhet të gjenden dhe të shkatërrohen pa mëshirë si terroristë. Përfshirë zyrtarët e shtetit që kreu një mizori të tillë.

Vdekje për vdekje.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Sulm në Moskë (video)

Next Story

Godet Sërish "Homeland Justice" - Vidhen Sërish të Dhëna (INSTAT)

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është