Granatime në Qytetin Rus Belgorod

/

Në Belgorod, për shkak të granatimeve nga ushtria e Ukrainës, një shtëpi private është djegur, ndërtesat e larta dhe qendra e biznesit Mont Blanc janë dëmtuar nga goditjet e papritura.

Nuk ka të dhëna për viktima.

Tani ekziston regjimi i kërcënimit raketor në rajon, pala apo palët kundërshtare të Rusisë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ndryshimi Demografik në Londër

Next Story

Fytyrat e Krimit në Moskë (Material Fotografik)

Latest from Info