Reperi, Vjedhja, Çështja Epstein & FBI – Sistemi i Ngritur mbi Trafiqe, Prostitucion, Shfrytëzim Seksual të të Miturve

/

Nëse do të duhej të zgjidhja një info të rëndësishme të javës dhe m’u duk pikërisht kjo: bastisja në pallatet e Sean Combs në Miami dhe Los Angeles, i njohur si Puff ose P. Diddy, një reper, producent dhe ekzekutiv i industrisë muzikore dhe ndoshta një nga emrat më të mëdhenj në botë.

Të mos harrojmë se kjo hapësirë muzikore, terreni i kësaj lloj muzike, ​​kontrollohet nga Kabali dhe CIA dhe është një nga armët më potente për manipulim dhe rrënjosje besimesh përmes muzikës dhe tekstit.

E gjithë bota e industrisë së muzikës, aktorë, prezantues, sportistë, politikanë (p.sh. Kamala Harris), madje edhe “Princi” Harry, i cili është përfshirë në një sërë proçesesh gjyqësore me Diddy për trafikim njerëzor, duket të jenë të implikuar me këtë emër dhe jo vetëm, por edhe me çështjen Epstein dhe makinën Epstein në përgjithësi, pra me makinën e trafikut të qenieve njerëzore për shfrytëzimin seksual (dhe jo vetëm) të të miturve dhe sigurisht me sistemin global të shantazhit të ngritur nga shërbimet sekrete më të mëdha në Perëndim, po merr një goditje tjetër të madhe, e cila do të jetë edhe më goditëse në vazhdim!

Prej muajsh Storm Rider na ka bërë të ditur se dekonspirimi i industrisë së muzikës së zezë dhe ekspozimi i sistemit Epstein po intensifikohen! Por, është e sigurt që mediat manipulative, po bëjnë dhe do të bëjnë gjithçka për të ndalur bërjen publike të këtyre informacioneve, sepse të tilla hetime dhe çështje krimi të organizuar do të mund të djegin këtë sistem, që funksionon si sipërmarrje e madhe mega-fitimprurëse!

Diddy është zhdukur (ka disa raporte se ai është parë në Miami) dhe ende nuk ka folur për bastisjet e banesave të tij, ku mendohet se janë vjedhur gjëra me vlerë, por ndoshta edhe informacione sensitive. Asnjë akuzë nuk është ngritur ende dhe vlen të përmendet se reperi ka shkarkuar asetet e tij nga vetja, i ka shitur aksionet e tij, te televizioni Revolt TV.

Pse vallë kjo lëvizje? Teksa mori të drejtat e muzikës nga “label” Bad Boy.

Në fund, duhet përmendur se, ish truproja e tij ka deklaruar se Diddy ishte informator i FBI-së. Të shumtë janë anëtarët e bandës globale, sidomos në 2 vitet e fundit që kanë folur dhe kanë dhënë informacion për një sërë krimesh në çdo fushë.

Ky hetim është në zhvillim dhe çështja Eptein mund të nxjerrë në pah fakte që do të trondisin dhe do të shkatërrojnë sistemin satnik të trafikimit të drogës, prostitucionit dhe shfrytëzimit seksual të femrave dhe të të miturve.

Previous Story

Hillary Clinton një Forcë e Errësirës

Next Story

"Crash" i Sigurtë Financiar

Latest from Info