Çfarë po Bën Kina në Afrikë?

/

Penetrimi kinez në Afrikë mahnitës.

50% e shteteve sub-Sahariane varen nga investimet e Pekinit.

Ndërsa Shtetet e Bashkuara miratojnë miliarda dollarë për të përjetësuar luftërat, Kina është e zënë duke investuar “në heshtje” miliarda në Afrikë.

Por nuk po investon për luftë, por për rrugë, spitale, shkolla dhe universitete.

Kjo rezulton që 50% e vendeve të kontinentit afrikan të varen sot nga investimet e Pekinit.

Previous Story

Medvedev: Lidhur me Përgjigjen Tonë Ndaj Ligjit Amerikan për Konfiskimin e Aseteve Ruse

Next Story

Pse u Arrestua Kryebashkiaku i Kharkiv? - Miliona

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është