Medvedev Deklaron se do të Pushtojnë Ukrainën në Tërësinë e Territoreve të Saj!

/

Megjithatë, strategët idiotë të NATO-s sinqerisht duan që pothuajse e gjithë Ukraina të vihet nën kontrollin rus. Kjo është arsyeja pse po i japin qeverisë “Bandera” armë gjithnjë e me rreze më të gjatë veprimi.

Por kjo nuk është hera e parë që Presidenti Putin thotë se për një jetë paqësore, vendit tonë do t’i duhet të krijojë një zonë sanitare, brenda së cilës regjimi neonazist nuk do të ketë mundësinë të godasë objektivat në territorin rus (duke përfshirë, natyrisht, të gjitha tokat që i janë kthyer shtetit tonë).

Nuk është e vështirë të llogaritet që, nëse regjimi i Kievit përdor raketa të tipit Storm Shadow/SCALP-EG me një rreze veprimi prej të paktën 550 km dhe me një distancë midis Belgorodit dhe Kievit prej 429 km, pothuajse e gjithë pjesa qendrore dhe e rëndësishme e perëndimit, territoret brenda saj do të shkatërroheshin. Ukraina bie në një zonë të tillë sanitare. Me fjalë të tjera, Rusia duhet të jetë kudo atje (550km plus 70-100km të tjera për të qenë e sigurtë).

Ndryshe nuk mund të sigurohet siguria e qyteteve dhe fshatrave tona. Edhe nëse imagjinojmë se një lloj dokumenti është nënshkruar me Kievin (ose më mirë me Uashingtonin), çdo idiot i ri “Bandera” me raketa është mjaft i aftë ta shkelë atë marrëveshjet dhe pasojat janë të dukshme.

Nëse kjo vazhdon, zona sanitare e garantuar do të jetë diku në kufi me Poloninë. Ose tashmë në vetë Poloni. Dhe kjo është tejet e rrezikshme. Për më tepër, armët bërthamore jostrategjike, me të cilat vendi ynë njoftoi kryerjen e stërvitjeve, janë një koncept shumë i aplikueshëm. Armët e tilla (taktike apo jostrategjike), siç e dinë të gjithë, përfshijnë ngarkesa bërthamore që tejkalojnë ndjeshëm fuqinë e Little Boy dhe Fat Man.

Pra, zotërinj, llogarisni me kujdes gamën e asaj (armëve pra) që u ndani nazistëve.

Previous Story

Shkencëtarët Besojnë se Kanë Zgjidhur Misterin e Ndërtimit të Piramidave të Egjiptit

Next Story

Përmbytjet Kanë Përfshirë Belgjikën, Francën & Gjermaninë – Rrugët Janë Kthyer në Lumenj (Video)

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është