Euro 2024: Arrestohen Shqiptarë & Italianë Para Ndeshjes në Dortmund

/

Të paktën 67 persona janë arrestuar dhe pritet të dalin nesër përpara drejtësisë gjermane.

Policia gjermane arrestoi shqiptarë dhe italianë pak para ndeshjes në Dortmund.

Më konkretisht, policia ndërhyri fillimisht duke ndaluar rreth 100 tifozë shqiptarë të cilët po shkonin drejt një restoranti aty pranë, ku ndodheshin tifozët e Italisë.

Tifozët në fjalë janë kontrolluar fizikisht dhe disa janë dërguar në komisariatet lokale të policisë.

Në të njëjtën kohë, megjithatë, u bastis edhe restoranti i italianëve (mesa duket kishte informacione për një takim) dhe pas kontrollit u gjetën thika, kapuça dhe bomba të improvizuara. Për pasojë gjithsej 67 persona u dërguan në qendrat e paraburgimit dhe sot do të jenë para sistemit të drejtësisë gjermane, për të marrë vendimin e dënimit apo pafajësisë, sipas vendimit të gjyqtarit, rast pas rasti, por edhe në grup.

Previous Story

Ati ynë!

Next Story

"Dilema Strategjike" e NATO-s: Nëse do të Ketë Paqe Tani, Ushtria Ruse do të Bëhet më e Fuqishme në Vitet e Ardhshme, Ndërsa Polonia Bën Thirrje për Copëtimin e Rusisë!

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është