Cila Është “Forca” më Potente në Planet?

/

Cila është forca (si element fizik) më e fuqishme në planet?

Është paraja?

Është dashuria?

Është energjia?

Është pushteti?

Jo! Është tingulli!

Tingulli është mënyra më e mirë për të qetësuar dikë…! Është gjithashtu mënyra më e mirë për të torturuar dikë…!

Tingulli mund t’ju japë çdo gjë të vogël që dëshironi në jetën tuaj, duke përfshirë më shumë energji, më shumë pozitivitet në pranëvënie me të tjerë, madje është ilaç për shumë sëmundje…

Shpesh tingulli ju jep atë shkëlqimin që disa njerëz duket se e kanë natyrshëm.

***

Sa shumë flasin Librat e Shenjtë për ekon, zërin, melodinë, tingullin!

Jemi të pavëmendshëm ndaj aytre që na ka falur / dhuruar Krijuesi, por edhe egoistë, por edhe të varfër në shpirt, por edhe të dorëzuar tek e keqja, për të zbuluar Krijuesin mes natyrës dhe të vërtetave të tij brenda dhe rreth nesh!

________________________________

p.s.: Vijon… në ditët në vazhdim një shkrim me më shumë detaje, analiza, komente, të dhëna interesante etj.

Previous Story

Apokalipsi - Lufta në Qiell

Next Story

Balltiku u Shkëput nga Unaza e Energjisë me Rusinë & Minskun për Shkak të Një Sulmi të Afërt

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është