Voice of America / Zëri i Amerikës

Nostalgjitë e së shkuarës, skeptikët dhe vëzhguesit e së sotmes, as nuk i mekin, as nuk i stepin, përkundrazi i nxisin të shikojnë të vërtetën në dimensionet e saj reale dhe në

Mjaft Hoteleve në qytetin e Korçës!

Bashki, vendos një rregull, bëj një strategji për prokopi, sepse po bëhemi më shumë hotele se shtëpi! Janë hapur më shumë hotele seç mund t’i duhen tregut. Kjo është e faktike tashmë.

Marine le Pen kalon e 2-ta në raundin e 2-të

Marine Le Pen, gruaja e hekurt e politikës nacionaliste franceze, kjo emblemë tashmë e politikanes konservatore, kalon e dyta në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale. Partia e saj “Front National” ka