Trump letër ultimative OBSH-së

Presidenti Trump i dërgon Letër Ulrimative Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), duke i dhënë 30 ditë kohë që të përmbushë kërkesat e ShBA-së, ndryshe Amerika do të rishikojë ristrukturimin total të kësaj

Trump merr Hydroxychloroquine kundër Covid-19

Presidenti i SHBA Donald Trump, deklaroi para pak, përpara grupit të kongresmenëve republikanë, mes të tjerash se, merr çdo ditë kundër virusit medikamentin Hydroxychloroquine. Të pranishmëve u ka thënë se, këtë e

Tërmet në FBI! Good News

Shkarkohet Kreu (Drejtori) i FBI-së dhe “laro e balo”, zyrtarë të lartë në poste të rëndësishme të FBI. Të gjithë shkojnë në bangën e të akuzuarve, më pas vendimi që do të

Pro armëmbajtjes

Pro armëmbajtjes, do të thotë pro lirisë së individit. Qytetarë të lirë, të ndërgjegjshëm amerikanë, në një shtet të lirë, ku armëmbajtja është gardian i lirisë dhe dinjitet të tyre, kur mendje

Provokim ushtarak turk në kufirin grek

Provokim në kufirin greko-turk në Evros. Episod serioz i shoqëruar me krisma. Roje turke të kufirit, përdorën armët kundër personelit të Frontex dhe policëve grekë të kufirit. Informacioni shqetësues nuk u mbajt