/

Shkolla më Mbresëlënëse e Muzikës, në Kinë!

Shkolla më mbresëlënëse e muzikës në Kinë ka formë “instrumentash muzikorë”. Xham, hekur, mermer… Arkitektura gjeti dhe u mbështet mbi muzikën dhe rezultati është një mrekulli dhe rezultati është i jashtëzakonshëm! Kur

/

Të Sëmurët Psiqikë & Biçikleta

U mblodhën në Davos ata të ndryshimive klimatike, që për të shkuar në Davos përdorin aeroplanët e tyre privatë dhe ndotin mjedisin mijërafish herë më shumë se ajo makina e vogël që

/

Numri më Mistik i Njerëzimit!

Numri më mistik i njerëzimit është numri 24. Një simbol më i rëndësishëm se vetë numri. Dhe këto simbole deshifrohen vetëm nga të iniciuarit. Në fund të fundit, fjala numër vjen nga

/

Tragjedi në Indi, Sërish!

Ka shkuar në 288 numri i të vdekurve nga përplasja e trenave. Kërkimet vazhdojnë për të bllokuarit në rrënoja. “Numri i të vdekurve dhe të plagosurve është vështirë të vlerësohet në këtë