Vdekja e Palavdishme & e Çuditshme e Eskilit!

Një prej tragjikëve më të rëndësishëm grekë, Eskili la pas vepra të rëndësisë së veçantë, verpa të cilat edhe sot e kësaj dite janë aktuale dhe vlerësohen në çdo skaj të planetit.

Fjalimi i Trump në CPAC – LIVE!

Ndiqni liove fjalimin e Trump në CPAC. Mesazhe për të ardhmen politike të Partisë Republikane dhe të djathtës amerikane në përgjithësi. Priten mesazhe të forta dhe të qarta!

1 2 3 4 5 31