Nuk Ka Fund Zhvlerësimi i Lirës Turke!

Rekord i ri historik. Asgjë nuk duket e aftë të ndalë zhvlerësimin drastik të lirës turke, pasi monedha që ka rënë prej fillimvitit me 24% të vlerës së saj, sot shënoi një

Profili i Një Gjyqtareje – Eglantina Mikani!

Për Korçën dhe korçarët, dikur, thellë në kohë një e panjohur, një hije demografike në qytetin e rrugicave, një heshtje e athët dhe e zhytur në rrathët periferikë të banorëve të një

1 2 3 5