Biden, në Debatin e Parë Përballë Trump-it, Përdori Lente Inteligjente Kontakti, mes të Cilave Lexonte Fjalën e tij!

Sa e mundur është që kandidati i majtë për President, Joe Biden, të ketë vendosur “Lente Inteligjente Kontakti”, që në gjuhën angleze emërtohen si “Augmented Reality Smart Contact Lenses” mes së cilave lexonte fjalën e tij? Kjo teknologji është e njohur prej shumë vitesh dhe tashmë ka filluar të aplikohet, megjithëse jo gjerësisht.

Shikoni foton për t’u bindur që kandidati Biden ka përdorur lente inteligjente kontakti. Sytë e Biden normalisht janë të kaltër, por të martën në mbrëmje, sytë e tij ishin mbuluar me grafit, duke ja errësuar plotësisht ngjyrën natyrale blu të syve. A nuk është ky një fakt që na bind për përdorimin e lenteve?

Jo vetëm kaq, por në trupin e Biden është parë në filmimet e debatit, një kabëll që mbante nën xhaketë, si dhe një aparaturë e çuditshme në mëngën e dorës së tij të majtë.

It Appears Joe Biden's Wire Slipped Out from Under His Jacket During Presidential Debate
Tech start-up develops augmented reality contact lenses | Financial Times

Një lente inteligjente kontakti me një ekran vizual të integruar, është krijuar për të zmadhuar imazhet për njerëzit me shikim të dobët. Lentja e patentuar, e projektuar nga një kompani e quajtur “Mojo Vision”, mund të projektojë përmbajtje tekstoide dhe grafike nga një ‘smartphone’.

1 Comment

 1. Hi there,

  Huge fan of your content here!

  Anyway – to keep this short. Could you please let me know if this is a right address for and editorial inquiry?

  If not, I would appreciate if you can direct me to the right one.

  I know that https://mast.al/2020/09/28/pershkallezim-i-luftes-armenia-po-lufton-ne-territorin-e-azerbajxhanit-duke-sulmuar-qytetin-tartar/ has a great potential an a real base of visitors so I would really like to start a collaboration with you. Could you tell me if you would be willing to accept any type of guest post, editorial or or other form of link placement?

  Seeing that it’s pretty hard to match your writing style, I think it would be a lot better if you could include a link to our website into a new or even older article of yours, for a fee.

  If this sounds like something you could do, simply reply to this email, tell me your guest post or external link policy and the price to have our website promoted on yours, and let’s make a deal! 🙂

  Thanks,
  Lora Stonden

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Presidenti Donald Trump në Spital (Walter Reed Military Medical Center)!

Next Story

Infektimi me Virusin Kinez Covid-19, i Vulos Presidentit Trump Fitoren në Zgjedhjet Presidenciale!

Latest from Opinione