Trump dhe Mbështetës të Tij do të Marshojnë Drejt Kapitolit – Mbështetësit Kërkojnë të Hyjnë në Kongres! (Video)

/

Mijëra amerikanë nuk pranojnë rezultatin e zgjedhjeve të vjedhura dhe do të luftojnë për të shmangur pasojat dramatike të një zgjedhjeje të tillë.

Një godinë e Kapitolit është zbrazur. Mijëra mbështetës të Trump gjenden pranë godinës.

Presidenti Donald Trump u tha mbështetësve se do të mardhojë edhe ai me ata drejt Kapitolit për të kundërshtuar rezultatin.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Shikoni LIVE nga Uashington, Presidenti Trump!

Next Story

Protestuesit në Zyrën e Pelosit - Kompjuteri i Saj i Hapur - Pelosi u Zhduk pa Lënë Gjurmë!

Latest from Info