Gjermani: 10 Persona Vdiqën Menjëherë Pas Vaksinimit Kundër Coronavirus-it!

/

Dhjetë persona në Gjermani vdiqën menjëherë pas vaksinimit për Coronavirus-in, me kreun e Institutit Gjerman “Paul Ehrlich”, për sigurinë e medikamenteve”, që deklaron se do të fillojë investigimet / hetimet mbi çështjen.

Sipas specialistit, të vdekurit ishin të moshës 79 deri në 93 vjeç. Veç të tjerash koha nga vaksinimi deri në vdekje fillonte nga 4 apo 5 orë në disa raste, deri në maksimumi 4 ditë.

Në fund të muajit dhjetor Gjermania filloi një fushatë vaksinimi kundër COVID-19, duke përdorur vaksinën e kompanive Pfizer dhe BioNTech. Deri më sot, 842.000 persona kanë bërë vaksinën. Të parët që vaksinohen janë personat mbi 80 vjeç, kryesisht të moshuar në Shtëpi Pleqsh, si dhe personeli mjekësor.

Deti më so nga numri i të vaksinuarve, 325 raste kanë patur efekte të theksuara anësore që lidhen me vaksinën, përfshihen 51 raste serioze, përkrah rasteve që njerëzit kanë vdekur për shkak të vaksinës.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

U Rrëzua Qeveria në Itali, Pak Ditë Pas Vatikanit të Zhytur në Terr - Rruga e Hapur për Salvinin!

Next Story

Trump i Shpalli "Luftë" Kinës: "Flaku" Jashtë Kufijve të SHBA-ve Kompanitë Kineze Xiaomi, CNOOC & Huawei!

Latest from Info