Konsullatës Ruse në New York i Është Ndërprerë Lidhja e Telefonisë Fikse!

Misioni rus diplomatik ka denoncuar dhe ka vënë alarmin se në Konsullatën Ruse në New York është ndërprerë lidhja e telefonisë fikse. Autoritetet e Shtetit të NY i janë përgjigjur se ndërprjerja ka ardhur për shkaqe teknike.

Ambasada Ruse i ka dërguar një notë proteste Departamentit të Shtetit dhe një kërkesë për zgjidhjen e menjëherëshme të problemit dhe rivendosjen e telefonisë fikse në funksion.

Diplomatët rusë e kanë cilësuar këtë ngjarje të pahasur më parë, si të papranueshme.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Baza më e Re e Ushtrisë Amerikane: Uashington DC!

Next Story

Pena e Presidentit e Ngjyer Thellë në Mellan!

Latest from Info