Vaksina “Plumb” – 20 Milionë të Vdekur

/

Hulumtim i ri: Vaksinat kundër Covid-19 kanë vrarë mbi 20 milionë njerëz – ‘Vdekjet janë rritur me 180%!

Dr.David Martin beson se deri në vitin 2028, rreth 700 milionë njerëz do të kenë vdekur nga vaksinat kundër Covid-19. Një studim i ri i kryer nga mjekët po shkakton tronditje, pasi ata arritën në përfundimin se vaksinat kundër Covid-19 kanë marrë tashmë jetën e 20 milionë njerëzve dhe kanë lënë më shumë se 2.2 miliardë njerëz me probleme nga efektet anësore në mbarë botën.

E gjithë kjo në një kohë kur qeveritë vendosën vaksinimet e detyrueshme me preparate që ishin në fazë eksperimentale.

Në fakt, sipas hulumtimit, në muajt dhe vitet e ardhshme, këto shifra do të rriten edhe më shumë, pasi vaksinat që mbështeten për efektin e tyre terapeutik në proteinat maksimale, dëmtojnë në mënyrë progresive organizmat e të “vaksinuarve plotësisht”, duke i bërë ata të ndjeshëm jo vetëm në çdo sëmundje që shfaqet si sëmundje autoimune, por edhe në mpiksje fatale, në miokardit dhe perikardit.

Përqendrimi i të dhënave dhe kufiri i gabimit:

Ekipi i mjekëve mblodhi, ndau të dhënat nga organet kombëtare mjekësore dhe duke përdorur matje dhe algoritme për të llogaritur gabimin statistikor doli në përfundimin e mësipërm.

Ekipi i mjekëve thekson gjithashtu që si proces kërkontwe kohë dhe ishte i vështirë, pasi ka dallime të konsiderueshme dhe mënyra sesi regjistrohen shtrimet në spital, efektet anësore që përjetojnë pacientët dhe vdekjet, pas vaksinimeve, të dhëna që ndryshojnë nga vendi në vend, madje edhe nga komuna në komunë, ndërkohë që ka edhe agjenci që nuk bëjnë të ditur informacione të plota, apo japin informacion të fragmentuar.

Dihet gjithashtu, megjithëse nuk pranohet zyrtarisht, se gripi i thjeshtë është regjistruar si infeksion Covid dhe vdekjet i janë atribuar gabimisht “virusit” në mënyrë që vaksinat të mund të pranohen më vonë si një “shërim”.

“Incidentet” Covid u rritën në mënyrë eksponenciale pas fushatës Warp Speed. Në vitin 2020, përpara se vaksinat të niseshin zyrtarisht nën Presidencën Donald Trump, shkalla vjetore e “rasteve” të koronavirusit ishte rreth 70 milionë dhe kujtoni se përkufizimi zyrtar i “rastit” është ende aq i paqartë sot, sa ishte në fillim të pandemisë.

Pas fillimit të Operacionit Warp Speed, numri vjetor i rasteve me Covid u pesëfishua në 330 milionë.

Shkalla vjetore e vdekjeve gjithashtu u rrit nga 1.7 milion para Operacionit Warp Speed ​​në 2.9 milion pas Operacionit.

Kjo është e rëndësishme, sepse tregon se vaksinat nuk “shpëtojnë jetë” siç pretendohet ende.

E kundërta është në të vërtetë e vërtetë, me shumë më tepër njerëz që sëmuren dhe vdesin në epokën e vaksinave.

Përqindjet e rritjes:

“Në vend të një reduktimi 95% (ose 91% në prova) të rasteve dhe vdekjeve, pati një rritje prej 370% në normën vjetore të rasteve”, shkruan Peter Halligan në Substack-in e tij.

Vdekjet vjetore janë rritur me 180%!

Halligan vëreu të dhënat në Sistemin e Raportimit të Ngjarjeve të Padëshiruara të Vaksinave të qeverisë (VAERS) për të arritur në shifrat e 20 milionë vdekjeve dhe 2.2 miliardë pacientëve me efekte anësore serioze.

Meqenëse VAERS regjistron vetëm një përqindje shumë të vogël të ngjarjeve të padëshiruara aktuale të lidhura me vaksinën, Halligan mori në konsideratë të gjitha të dhënat e disponueshme dhe doli me shifra shumë më të sakta sesa ajo që jep qeveria ose Big Pharma.

Dr.David Martin beson se deri në vitin 2028, rreth 700 milionë njerëz do të kenë vdekur nga vaksinat kundër Covid-19.

Prej tyre, 100 milionë vlerësohet të jenë brenda Shteteve të Bashkuara, duke e privuar vendin nga rreth një e treta e popullsisë së tij të përgjithshme.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Bullgaria në Zgjedhje - Proamerikanët Largohen nga Pushteti

Next Story

Elon Mask: Jepini Rusisë Krimenë & Rajonet Rusishtfolëse Ose do të Kemi Luftë Bërthamore

Latest from Info