Tucker në Një Supervideo – Shpullë Zelenskit (video)

/

Ndër të tjera, në video dëgjohen fjalë si më poshtë:

Zelenski: “…objektivi i suportit për këtë vit nuk mund të jetë më pak se 5 miliardë dollarë… .”

Trucker: “Çfarë? …ky tipi me bluzë t-shirt kërkon para, për financat e tij kritike, edhe ne kritike i kemi finacat… shporru… që kur paska pretendime ky mbi pasurinë tonë? …na ka sjellë ky djaloshi listën e Krishtlindjeve, më duhet të blej këtë dhe atë… po na tërheq ne dhe një botë të tërë drejt një lufte nukleare… .”

Veçse Tucker duhet të dijë dhe e di, sepse e ka deklaruar, që nuk është ky tipi me t-shirt që po e tërheq botën drejt luftës bërthamore, por Amerika leftiste, dora vetë!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rusia, Arabia Saudite & OPEC Godasin Ekonomitë e SHBAsë, Britanisë & Europës

Next Story

Hrushovi në Kubë - Korrik 1960

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është