Komandanti i Përgjithshëm Rus: “Do ta Rrafshoj Ukrainën!”

Komandanti i Përgjithshëm rus S. Surovikin, para pak deklaroi: “Nuk ka më sakrifica! Unë thjesht do ta rrafshoj Ukrainën!”

Doktrina makth për regjimin e Kievit: “Do të dorëzohen pa luftë!”

Doktrina e re e betejës në Ukrainë u shpall zyrtarisht nga gjenerali Sergei Surovikin, Komandanti i komandave të kombinuara ushtarake lindore dhe jugore të Republikave Ruse “të porsalindura”: “Thërrmimi i armikut me theks në sulmet raketore dhe ajrore, diçka e ngjashme me atë që aplikuan aleatët në botë, në Luftën e Dytë Botërore kundër regjimit të Hitlerit dhe NATO kundër Jugosllavisë në vitin 1999”.

Deklarata e tij është e qartë: “Unë nuk do të sakrifikoj më ushtarë rusë në një luftë guerile me hordhitë fanatike që luftojnë me armët e NATOs. Kemi mjaftueshëm fuqi dhe mjete teknologjike për të provokuar dorëzimin total të Ukrainës!”

Kjo është një deklaratë e pazakontë, pasi për herë të parë një Komandant i Përgjithshëm Rus bën një deklaratë të tillë “politike” dhe shpall rrafshimin e Ukrainës për të mbrojtur jetën e ushtarëve rusë.

Për të plotësuar deklaratën me fjalët: “Për armiqtë e Rusisë, mëngjesi nuk fillon me kafe”.

Natyrisht nëse do të ketë një dorëzim të Ukrainës vetëm duke bombarduar, pasi ajo që po vjen vështirë se do të mund të përballohet.

Shikoni pamjet e pak kohëve më parë nga Kievi me UAV ruse dhe iraniane që shkatërrojnë infrastrukturën e Kievit dhe jo vetëm.

Por rusët tani kanë filluar gjithashtu të përdorin armë antidrone për t’iu kundërvënë kryesisht UAVve turke Bayraktar TB.2.

Një rus UCAV kamikaze Lancet shkatërroi dy lëshues të artilerisë ukrainase S-300 5P85S në rajonin e Zaporizhia.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Çfarë Sjellin Ditët në Vijim në Ukrainë?

Next Story

E nxorrën për "Kolotumba" Politike Parazgjedhore - Biden Bëri Autogol

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është