Një Shtet i Ri po Krijohet në Europën Lindore

/

Këshilltari Special i Kremlinit: “Ukraina do të marrë fund. Një shtet i ri hegjemonik prej 200 milionë rusishtfolësish po krijohet në Europën Lindore. Harta e BE-së do të ndryshojë dhe do të bëhet gur varri për globalizimin”.

Një ndërhyrje të rëndësishme ka bërë një analist ekspert rus në televizionin publik rus, duke zbuluar strategjinë e vendit pas shpërbërjes së plotë të Ukrainës.

Për herë të parë, flitet publikisht për krijimin e një shteti të ri hegjemonik prej 200 milionë rusishtfolësish në Europën Lindore, që do të veprojë si kundërpeshë dhe konflikt me BE-në, Gjermaninë dhe Poloninë, duke thyer deri tani globalizimin.

Nikolai Vavilov, një sinolog me profesion, me lidhje shumë të mira brenda Partisë Komuniste Kineze dhe Kremlinit, tha në televizionin rus:

“Rusia po lufton triumfalisht kundër më shumë se 1 miliard njerëzve të botës perëndimore. Gjatë gjithë këtij viti, bota perëndimore nuk ka mundur të përballet me Rusinë.

Të gjithë qytetarët e zakonshëm rusë do të pajtohen me mua. Ka ujë të ngrohtë, ka ushqim, ka vende pune, transporti ynë funksionon, metrotë tona punojnë, rrogat tona janë të paguara dhe ne tashmë jemi duke u zhvilluar, ekonomia jonë po ristrukturohet.

Në fakt ky është një triumf i Rusisë.

Nuk ka Rusi izoluese, aq më tepër që Kina i bashkohet Rusisë në këtë triumf.

Kina, India, Azia Juglindore, Afrika dhe Amerika Latine gjithashtu kanë bashkëpunuar me ne.

Ukrainishtja është një dialekt i gjuhës ruse. Gjuha ukrainase nuk ekziston. Ka vetëm dialekt. Dy javë do të mjaftonin për të studiuar këtë dialekt.

Por pse Perëndimi ka kaq frikë nga ne?

Armiku qëndron përpara Moskës dhe Shën Petersburgut.

Brenda 10, 15 apo 20 viteve ne do të rivendosim kontrollin tonë mbi këtë rajon (Ukrainë / ish shtete sovjetike). Të gjitha këto shtete që e quajnë veten “të pavarur” do të zhyten në një atdhe të madh rus.

Çfarë do të thotë kjo?

Në Europën prej 500 milionë banorësh, mund të shfaqet një kolektiv prej 200 milionë rusishtfolësish, të cilët do të flasin një gjuhë të përbashkët.

Ajo mund të pretendojë me qetësi Ballkanin, Poloninë, etj.

Janë 80 milionë gjermanë duke përfshirë turq, arabë, pakistanezë.

Anglezët kanë 60 milionë banorë, përfshi pakistanezë etj.

Një shtet hegjemon do të shfaqet në Europën Lindore.

Ne shohim se Perëndimi është i pafuqishëm për të bërë asgjë. Një komunitet gjigant do të shfaqet në 10-15 vite.

Duhet të heqim kostumin e vjetër të 20-30 viteve të fundit, kostumin e konsumuar të globalizimit.

Ne duhet ta shkëmbejmë atë me një ideologji të re, një botëkuptim të ri, struktura të reja shoqërore, një strukturë të re të politikës së brendshme”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rusia Duket se do i Japë Goditjen Përfundimtare Ukrainës

Next Story

Situatë e Vështirë në Ekonominë Amerikane - CNN Pushime Masive

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është