“Turbo” Medvedev!

Askush nuk dyshoi se ligjvënësit amerikanë do të miratonin “ndihmën” për bandën e neo-nazistëve. Ishte një votë e bastardeve qesharakë amerikanë:

a) për vazhdimin e luftës civile të popullit të përçarë të vendit tonë të bashkuar më parë;

b) për maksimizimin e numrit të viktimave të kësaj lufte.

Ne, natyrisht, do të fitojmë, pavarësisht 61 miliardë dollarëve të përgjakshëm që do të gëlltisë kryesisht fyti i kompleksit të pangopur ushtarako-industrial amerikan. Forca dhe e vërteta janë pas nesh.

Por duke marrë parasysh vendimin rusofobik që u mor, nuk mundem me sinqerit, të mos dëshiroj që Shtetet e Bashkuara të Amerikës të zhyten në një luftë të re civile sa më shpejt që të jetë e mundur. Luftë e cila, shpresoj, do të jetë rrënjësisht e ndryshme nga lufta midis Veriut dhe Jugut të shekullit të 19-të dhe të jetë një luftë civile që do të bëhet duke përdorur avionë, tanke, artileri, MLRS, të gjitha llojet e raketave dhe armëve të tjera. Dhe që më në fund do të çojë në kolapsin e palavdishëm të perandorisë së keqe, të ndyrë, të shekullit të 21të – Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Previous Story

Iran - Izrael: Gjithçka Varet në Fije të Perit, që do të Këputet... Flakë & Holokaust në Lindjen e Mesme

Next Story

Lideri Serb i Bosnjës Kërcënon Sërish me Shkëputje - Muslimanët: "Nuk Duam të Ndajmë më as Ajrin me Boshnjakët!"

Latest from Info