/

Ajo Ishte “Baronesha e Penelit”

Jeta personale e Lempickës ishte po aq magjepsëse dhe jokonvencionale sa edhe arti i saj. Tamara de Lempicka, e lindur në Varshavë, Poloni, është një nga piktoret më ikonike të lëvizjes Art

/

Po Vijnë Vaksinat e Reja për COVID-19

FDA e SHBA-ve miraton unanimisht formulat e Pfizer, Novax dhe Moderna. Do të fillojnë shpërndarjen me ritme të shpejta. Paneli i ekspertëve të Administratës së Ushqimit dhe Barnave të SHBA-së (FDA) votoi

/

Apokalipsi – Krishti Kryeprifti

“Dhe në dorën e tij të djathtë kishte shtatë yje dhe nga goja e tij dilte një shpatë e mprehtë me dy tehe dhe fytyra e tij shkëlqente, ashtu si dielli shkëlqen