Aromë TRIUMFI! 800.000 Njerëz Kërkojnë Biletë për të Marrë Pjesë në Çeljen e Fushatës së Trump, që Nis më 20 Qershor.

Në Tulsa, Oklahoma do të fillojë “rally” i Presidentit Trump për zgjedhjet presidenciale të nëntorit 2020.

Nga data 19 qershor 2020 që ishte vendosur paraprakisht, data e çeljes së fushatës u shty për në datën 20 qershor, nga kërkesat e mijëra njerëzve që dëshirojnë të jenë prezent.

Me dhjetra mijëra janë afromaerikanët që kërkojnë biletë për në “rally” dhe që kërkuan shtyrjen e datës së çeljes, për të qënë një ditë pushimi dhe jo pune.

Janë miliona “ushtria” e mbështetësve publikë të Trump, por është më e madhe se kurrë ushtria e mbështetësve të heshtur.

#MAGA

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

'Thriller' Rusi-Turqi: Avioni me Kryediplomatin Rus, në Fluturim e Sipër u Kthye në Moskë, pasi Lavrov Anulloi Takimin me Homologun Turk!

Next Story

Maria Zakharova: Krahu i Djathtë i Putin, Ambasadore në Athinë!

Latest from Info