Kryqi i Kuq & Banka e Gjakut nën Hijen e Dyshimeve për Keqpërdorime

Ka disa vite, por veçanërisht gjatë vitit të fundit, që Media e shkruar investigative ngre një sërë pikëpyetjesh me atë sesi dhe se ku përdoret gjaku i mbledhur në Bankën e Gjakut nga Kryqi i Kuq në nivel global.

Janë me qidra gazetarët që ngrehin akuza, bazuar në investigime vetjake, ka me qindra dyshime dhe akuza që ngrihen kundër Kryqit të Kuq, por që prej kësaj Organizate ndërkombëtare nuk ka kurrë një reagim publik, apo një kundërpërgjigje ndaj akuzave të ngritura. Pse?

Ku shkon gjaku që grumbullohet tek Banka e Gjakut në nivel Global? Kjo është një pyetje që është ngritur në më shumë se 1 mijë publikime gazetarësh profesionistë dhe jo vetëm, edhe nga pjesë e mjekëve dhe stafit të disa institucioneve ndërkombëtare relevante me Sektorin e Shëndetit Publik, apo me rrjete që angazhohen në fushën e të Drejtave të Njeriut.

Kur me qindra zëra ngrihen dhe ngrehin dyshime mbi një çështje të caktuar, atëherë na mbetet që edhe ne të bëhemi pjesë e të njëjtit shqetësim që ngreh pyetja e specialistëve, kur kjo pyetje për vite me rradhë nuk merr asnjë përgjigje nga Organizata e Kryqit të Kuq?

Një gazetar amerikan kërkon të dijë se cila është sasia e gjakut e grumbulluar në nivel global. Sa gjak përdoret në spitale dhe ambulanca? Sa gjak del i papërdorshëm?

Por a ka sasi gjaku të dhuruar pranë Bankës së gjakut që përdoret nga qarqe ritualesh të errëta, apo nga elita financiare? Kjo pyetje po bëhet sot rëndom dhe meriton një përgjigje të formës së prerë nga Institucioni në fjalë.

Në E-Mail-et e Hillary Clinton zbuluara nga Wikileaks, ka disa të tillë që lidhen direkt dhe indirekt me çështjen.

Mendohet se e ardhmja e afërt do të zbulojë edhe më shumë detaje me çështjen, detaje që do të bëhen publike, sepse realisht duhet të jenë të tilla, për të kuptuar se çfarë realisht ndodh! Sepse mendohet që ajo që realisht ndodh është satanike.

1 Comment

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ndërroi Jetë Motra e Fundit e John Kennedy, 92 Vjeç!

Next Story

Si Urdhëron Merkel Vendet e Tjera Anëtare të BE-së! E Turpshme!

Latest from Info