Restorantet më të Vjetër në Mbarë Botën!

“NetCredit” krijoi një hartë që tregon restorantet më të vjetër thuajse në çdo vend të botës. Shumë nga restorantet që gjenden në listë ia kanë arritur të shkruajnë histori, sepse mbështeten tek

Gramatika Cilësohet Racizëm, në Globalizëm!

Universiteti Rutgers në New Jersey të Amerikës, ka kaluar në stadin e paimagjinueshëm për akademinë dhe sistemin arsimor, duke e konsideruar gramatikën si tren racizmi. Departamenti i Gjuhës Angleze deklaron se gramatika

Fauci Qan me Lot Krokodili në CNN!

Eksperti kondraversal për sëmundjet infektive, Dr. Anthony Fauci, po ankohet, pasi beson se familja e tij rrezikohet për shkak të rolit të tij publik. Fauci ka qënë Drejtor i Institutit Kombëtar të

1 2 3 5