Trump Deklasifikon Dokumenta nga Çështja #Obamagate!

Në emisionin e Lou Dobbs, gazetari investigativ, person shumë pranë presidencës, John Solomon tha se, Trump po deklasifikon dokumenta nga çështja “Obamagate”.

Solomon tha se dokumentat do të dalin të premte ose të hënë.

Deklasifikimi i dokumentave do të vërtetojë se FBI ndiqte Trumpin në fushatën e tij në 2016, përgjatë 4 viteve të pushtetit të tij, por edhe shumë e shumë abuzime me pushtetin të majtistëve globalistë, që vjedhjen e pushtetit e kanë bërë qëllim në vetvete, për të shpëtuar kokën!

Nuk ka amerikan që e ka vullnetin të falë të tillë individë, që mes petkut të pushtetit, abuzonin me amerikanët dhe Amerikën, por edhe me të gjithë botën.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kaliforni: Grupimit të Djathtë "Let Freedom Ring" nuk iu Dha Lëjë për Protestë Paqësore!

Next Story

Deklasifikime që Zhveshin 'Deep State' & të Majtën Amerikane - E Gjatë lista!

Latest from Info

Melina Merkuri

Personaliteti Melina Merkuri u dallua jo vetëm si aktore, por edhe si politikane me luftën e