Fjalimi i Trump në CPAC – LIVE!

Ndiqni liove fjalimin e Trump në CPAC. Mesazhe për të ardhmen politike të Partisë Republikane dhe të djathtës amerikane në përgjithësi. Priten mesazhe të forta dhe të qarta!

/

Fauci: “Maska Deri në Vitin 2022!”

Epidemiologu Antony Fauci deklaroi se amerikanët parashikohet të mbajnë maskën deri në vitin 2022, edhe pse vendi mund të ketë ulur shkallën e masave kufizuese. Edhe pse numri i të prekurve ulet