“Lutem për Mirëkuptimin Tuaj – Lejohet Hyrja Vetëm e Personave të Pavaksinuar”!

/

Në Bavari, një pronar dyqani veshjesh u kujdes të shkaktonte zhurmë, shumë zhurmë, duke shkuar kondra rrymës! Në vitrinën e dyqanit vendosi këtë mbishkrim:

“Lutem për mirëkuptimin tuaj – Lejohet hyrja vetëm e personave të pavaksinuar”.

Sipërmarrësi Schuler justifikoi veprimin me frazën: “Nuk ndjehem komfort me personat e vaksinuar”.

Në rrjetet sociale, fotografitë e njoftimit shkaktuat breshëri reagimesh, si dhe shfaqën shumë mbështetës. Sipas Schuler, kjo mbështetje tregon faktin se nuk është i vetëm në këtë ide, se ka shumë qytetarë që e mbështesin dhe që janë gjithashtu kundër masave kufizuese. Përderisa disa dyqane kanë shpallur se nuk lejojnë hyrjen e personave të pavaksinuar, kështu mund të ketë sipërmarrje që ndalojnë hyrjen e personave të vaksinuar.

Politika e masave kufizuese ja arriti ta ndajë shoqërinë në dysh. Politika e COVID-it në çmendinë e Gjermanisë, ja arriti ta ndajë shoqërinë gjermane dhe ka penetruar tek ajo, shumë më shumë se dixhitalizimi.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kur Një Kritik Arti Gjykonte Tablotë e Hitlerit, pa Ditur që Ishin të Tijat!

Next Story

Vendime në Athinë për Diktaturë me Vaksinë - Mijëra Grekë Kundër Vaksinave në Protestë, pa Maska dhe me "Krishti u Ngjall"!

Latest from Info