Kush e zbuloi zeron?

Pse helenët e injoronin ekzistencën e zeros? As romakët dhe as helenët e antikitetit nuk e përdornin zeron, sepse nuk i shkonte përshtat filozofisë së tyre, por ekzistonte në astronomi nocioni i

The Sun: Ushtria Turke zaptoi tokë Greke

Media ndërkombëtare njoftojnë se ushtria turke ka hyrë dhe ka zaptuar territor grek në zonën e Evros, zonë për të cilën ministri i jashtëm grek Nikos Dendias, deklaroi dje në mbrëmje, se

Duan të mbrojnë Pedofilinë me ligj

Vatrat më të mëdha majtisto-globaliste, një pjesë e madhe e tyre pjesë e ‘Deep State’, institucione në vartësi të tyre, gjithmonë e më shumë po flasin dhe diskutojnë gjerësisht për pedofilinë, në